Uncategorized

Byt iPhone skärm

Behöver du laga iPhone i Alingsås. Eller kanske Sälja iPhone Köpa Begagnad iPhone mobil?

Se våra billiga priser på laga iPhone Alingsås reparationer. Laga iPhone 12 Pro Max Snabbt Billigt Tryggt. Du väljer själv om du vill besöka våra butiker eller om du vill skicka in din mobiltelefon via post. Lagar trasig mobil iPhone. Har din mobil blivit utdömd, tveka inte på att lämna in den hos oss då vi fixar sådant som andra aktörer i branschen inte lyckas reparera. Besök oss som är en av Sveriges mest erfarna Smartphone reparatör. Som Sveriges ledande mobilreparatörer erbjuder vi reparationer på dem flesta varumärken som Apple iPhone, iPad, Samsung Galaxy Tab, Sony Xperia, Huawei, Motorola,OnePlus, LG, HTC, Nokia

Byt batteri eller trasigt glas / skärm med med original reservdelar .

Reparera din iPhone 12 Pro Max själv och du hittar både reservdelar och verktyg. Förutom byte av skärm/display är de vanligaste reparationerna vi utför batteribyte, Byt iPhone skärm

Leave a Reply

Your email address will not be published.